TAWARAN PAKEJ BONUS KHAS UNTUK SUBSCRIBERS WAZEEN AZIZAN atau SHOPIEVO!

Nak Belajar Cara Buat Duit USD Dengan Jadi Agen Dropship & Affiliate Produk Fizikal?

Belajar step by step cara buat bisnes USD melalui course WooXpress serta Pakej WooXbonus yang saya sediakan di bawah akan lengkapkan lagi ilmu anda dalam dunia e-commerce!

Dapatkan WooXpress Segera!

+ Percuma Pakej WooXbonus Dari Wazeen Azizan

Apa Itu WooXpress?

 • Panduan mengajar secara lengkap dan praktikal tanpa teori yang merapu
 • Pembinaan website dari 'zero ke hero' menggunakan WordPress
 • Pelajari secara mendalam platform woocommerce (percuma) tanpa melanggan platform shopify secara bulanan.
 • Teknik membina bisnes dropshipping dalam sehari.
 • Teknik membina store Affiliate AliExpress anda dan jana komisen dalam USD dengan menjual produk HOT tak henti-henti!
 • Gunakan teknik Aliexpress ini untuk jana 5X lebih menggunakan eBay, Amazon dan marketplace hebat lain.
 • Bina super-store dengan kombinasi dropshipping + AliExpress affiliate
 • Teknik cari pembeli yang bukan membeli sekali tetapi berkali-kali dari anda!

Anda cukup bertuah hari ini sebab anda akan ditawarkan BONUS yang tak masuk akal jika anda buat pembelian WooXpress melalui link affiliate saya.

MEMPERKENALKAN

Bonus Pelengkap kepada WooXpress

WooXbonus adalah pakej Bonus yang saya sendiri sediakan, bukan team WooXpress.

Kenapa Anda Perlukan WooXbonus?

 • Kebanyakan Bonus Dalam Pakej WooXbonus ini Sangat Eksklusif & Terhad!
 • Pakej Bonus WooXbonus Ini Sangat Berkait Rapat Dengan Course WooXpress
 • Dapat Lipat Gandakan Lagi Ilmu Anda Tentang e-Commerce Dropshipping Terutamanya Bonus Pertama WooXbonus

Dah Tak Sabar Nak Grab Pakej WooXbonus?

Buat Pembelian Produk WooXpress Melalui Link Affiliate Saya Pada Butang di Bawah, dan Anda Akan Dapat Pakej WooXbonus Secara PERCUMA!

Order WooXpress Sekarang!

Jom Saya Tunjukkan Lebih Terperinci Apa Sebenarnya Yang Terkandung Dalam Pakej WooXbonus!

AMARAN! Pakej WooXbonus ini hanya ditawarkan Pada Bulan Pelancaran produk WooXpress sahaja!.. Dan beberapa bonus yang disenaraikan di bawah ini akan ditarik balik pada bila-bila masa sahaja jika anda lambat bertindak ketika dalam bulan pelancaran WooXpress ini.


SPECIAL BONUS UTAMA

BONUS NO 1 (SHOPIEVO BASIC)

MAAF! Bonus Ini Telah Pun Ditutup! ( Rayuan tidak diterima )

Tak pernah lagi hati saya rasa berat nak 'lepaskan' sesuatu bonus sebelum ini, tapi bonus yang pertama ini buatkan saya fikir 10 kali sama ada nak tawarkannya sebagai bonus ataupun tidak. Tapi disebabkan ramai permintaan, akhirnya saya offer juga course Shopievo Basic yang telah kami tutup jualannya dijadikan sebagai Bonus pembelian WooXpress melalui link affiliate saya. Tapi, ingat! Ianya sangat terhad untuk XX orang pembeli sahaja!

Saya sengaja buat XX orang pembeli tu sebab saya tak nak anda tahu berapa kuota sebenar yang saya mahukan. Ia bermaksud ia akan lesap bila-bila masa sahaja daripada sekarang!

 

Course Shopievo telah dilancarkan setahun yang lepas dan telah lahirkan ramai usahawan berjaya buat bisnes ecommerce mereka yang jana sales 4, 5 dan juga 6 angka!

Surat Jualan Shopievo Basic 1.0 telah pun kami tutup dan sedang dalam proses Redesign semula, tapi anda boleh baca serba sedikit apa yang terkandung dalam Shopievo Basic di salespage sementara ini: Course SHOPIEVO Basic

Dalam modul WooXpress, anda akan belajar juga secara ringkas tentang eCom Funnel. Jadi, app IGLOO ni sangat sesuai untuk anda bina page-page yang anda perlukan nanti. Template cun disediakan dan ia juga boleh di integrate dengan WordPress. Anda akan dapat lifetime access ke IGLOO app melalui bonus saya ini.

Apabila store anda sudah siap nanti, anda perlukan video yang PRO untuk tujuan promosi dan pemasaran store ecommerce anda. Jadi, kali ni anda tak perlu upah orang lain untuk buatkan video untuk anda sebab dengan akses Lifetime anda ke Biteable, anda boleh buat seberapa banyak video yang anda mahukan dengan mudah dan cepat. Anda dapat jimat kos yang banyak dengan gunakan platform Biteable.

Klik Play untuk lihat Contoh Video yang di buat dengan menggunakan Biteable:

Tiada idea nak pilih niche mana?

Jangan risau, kami akan berikan report lebih 1500 niche hot yang anda boleh pilih untuk bina kedai-kedai online anda.

Guna VideoDrill untuk tingkatkan visitor, leads dan jualan dengan teknologi video menggunakan Youtube.

Videodrill adalah satu-satunya software yang mampu tunjukkan anda audience yang 100% targeted untuk kedai online anda di YouTube. Anda boleh setup strategi pemasaran video menggunakan software ini.

Nak dapatkan trafik viral dari Facebook?

Gunakan software ini anda boleh dapatkan trafik dari Facebook menggunakan content yang popular dari Internet. Trafik tersebut anda boleh jadikannya sebagai prospek atau pelanggan untuk kedai online anda dengan hanya dengan beberapa klik.

EXTRA BONUS Jika Anda Dapatkan Sekali Tawaran Upsell WooXpress

Dalam course Shopievo, fokus kami pada platform Shopify dan antara app yang kami rekemenkan supaya student Shopievo masukkan ke dalam store ecom mereka adalah seperti Proof Notification ini.

Strategi dengan masukkan fungsi ini ke dalam store kami, terbukti berkesan meningkatkan kredibiliti dan juga jualan kami di Shopify.

Tapi dalam course WooXpress, anda akan diajar bangunkan kedai ecommerce anda dengan menggunakan WordPress dan juga WooCommerce.

Jadi, saya ada lesen developer untuk install plugin Proof Notification ini ke dalam website-website clients. So, kalau anda dapatkan tawaran Upsell dari WooXpress, team saya akan installkan plugin ini ke dalam store WooCommerce anda.

Dengan adanya fungsi ni, store anda akan mudah dipercayai oleh prospek sebab prospek akan nampak bahawa ada pelanggan yang telah buat pembelian di store anda sebelum ini, sekaligus ia akan buatkan prospek tidak sabar untuk beli produk di dalam store anda nanti.

Kami akan install hanya pada 1 store woocommerce anda sahaja.

Contoh pelawat store anda akan nampak seperti gambar kat bawah ni:


Kalau anda nak jual produk fizikal melalui e-commerce, anda perlukan produk yang hot dan ada demand kat Facebook.

So, apa kata kalau saya berikan 40 senarai winning products yang saya simpan untuk kami 'makan sorang' selama ini kepada anda pulak.

Sunglass kat atas ni adalah salah satu daripada 40 produk yang kami jual. Anda mahu tau lagi 39 produk?

Jadi, anda dah tak perlu susah-susah nak cari atau research produk LAKU KERAS, nak berhabis duit buat split-test lagi, sebab dengan senarai khas ini, anda dah skip kerja-kerja renyah nak buat research atau validate produk-produk hot.


Nak jadikan setiap product page anda setara dengan store Amazon yang kami namakannya sebagai "The Perfect Product Page"?

Nak tingkatkan lagi purchase rate conversion product page anda?

Team saya akan installkan plugin yang cukup dengan kebanyakan element yang wajib anda perlu ada di produk page anda jika anda betul-betul mahukan Purchase Conversion Rate yang tinggi!

Secantik mana pun store anda, seramai mana pun trafik masuk ke store anda, tapi jika anda tak dapat nak atasi masalah 'nak tukarkan prospek menjadi pelanggan anda', tiada gunanya juga.

Jadi, bonus ini sangat exclusive untuk anda! Team saya akan installkannya ke dalam 1 store anda, dan anda akan dapat Lifetime Update dan Lifetime Support untuk kesemua plugin ini.

Jom tengok element apa yang saya maksudkan, dan kami akan installkan kesemua yang anda perlu ada mengikut dalam gambar yang telah team kami sediakan ni:

 

shadow-ornament

Jika anda nak dapatkan Pakej WooXbonus secara PERCUMA yang saya senaraikan di atas ni, pastikan anda dapatkan produk WooXpress melalui link saya sediakan ini sahaja iaitu: 

https://wazeenazizan.com/go/wooxpress/

Klik link di atas atau butang-butang order yang disediakan di atas ni, kemudian buat tempahan dalam surat jualan WooXpress terlebih dahulu.

Pastikan anda clear cookies browser anda dulu sebelum klik link affiliate saya.

Ya! Saya akan dapat komisyen daripada pembelian anda tu.

Kemudian, bila dah selesai buat tempahan, dan apabila team WooXpress sudah sahkan pembelian anda, anda akan terus dapat 1 email automatik tentang Link Download Bonus yang saya sediakan. Jika tiada di inbox, semak dalam folder Spam/ Promotions/Junk.

Anda juga boleh login ke ruangan pelanggan Onpay Digipay, klik pada menu "Pembelian", dan klik link yang berada di column 'URL Status' ( seperti gambar di bawah ) untuk pembelian Wooxpress dan anda akan dapat lihat Link Bonus yang saya sediakan.

 

Ingat yer, pastikan anda CLEAR COOKIES/HISTORY Browser anda sekarang sebelum klik link affiliate saya untuk elakkan daripada anda tak layak dapat bonus-bonus di atas.

Sekali lagi saya nak ingatkan perkara yang perlu anda tahu:

WooXbonus adalah Bonus yang saya sendiri sediakan untuk pembeli yang beli WooXpress melalui link affiliate saya.

Ruangan Pelanggan di Onpay tidak sama dengan Ruangan Pelanggan Membership WooXpress.

Jadi, untuk bonus WooXbonus yang saya sediakan, akan perlu login ke Ruangan Pelanggan Onpay ( Digipay.onpay.my/client/login ).

Apa-apa masalah, boleh hubungi saya kat team support kami di support@shopievo.com

Jangan terlepas sebab peluang hanya datang sekali sahaja. Klik butang di bawah, kemudian buat tempahan WooXpress dengan segera. Tunggu emel dari saya untuk saya berikan Pakej WooXbonus!

Oh Kejap! Kejap! Harga WooXpress dah pun dinaikkan! Tapi, anda bertuah lagi sekali sebab baca sampai habis apa yang saya tulis ni. Sebagai ganjaran, anda boleh gunakan Kod Kupon "wazeenfriends" pada borang tempahan WooXpress nanti, dan anda akan dapat harga asal.

Shhh... ini kita-kita aje.. jangan bagitau orang lain. Tapi khas untuk masa yang terhad. Kalau dah tak dapat tu bermaksud kupon tu dah habis kuota 🙂 So, cepat-cepat okay.

Klik Sini - Link Affiliate Saya

p.s. saya jarang keluarkan bonus premium macam ni.. hanya untuk masa-masa tertentu sahaja.. 🙂

Ikhlas,

 Wazeen Azizan

(The Founder of Shopievo)

www.WazeenAzizan.com

www.Shopievo.com